• Обновено
A60KTYZ-K7042 Синхрони Опрема за Намалување на Моторни 14W 220V Табела 5 Ротационен Мотор 2.5 10 сврти

A60KTYZ-K7042 Синхрони Опрема за Намалување на Моторни 14W 220V Табела 5 Ротационен Мотор 2.5 10 сврти

Buyers rating:
-13 % DEN 952.00
DEN 1094.40

Залиха


Среќен Фенер Фестивал Топли, нежни живот. САД$54.5-204 66.50 US$54.5-204 261.00 US$54.5-204 191.00 US$54.5-204 117.00 US$54.5-204 100.00 US$54.5-204 128.00 US$54.5-204 160.00 US$54.5-204 165.00 US$54.5-204 107.00 US$54.5-204 200.00 US$54.5-204 160.00 US$54.5-204 154.00 US$54.5-204 105.20 US$54.5-204 189.00 US$54.5-204 204.00 US$54.5-204 148.00 US$54.5-204 208.00 US$54.5-204 110.00 US$54.5-204 115.40 US$54.5-204 142.00 US$54.5-204 136.00 US$54.5-204 160.00 US$54.5-204 128.00 US$54.5-204 97.00 US$54.5-204 110.00 US$54.5-204 106.00 US$54.5-204 150.00 US$54.5-204 153.00 US$54.5-204 241.00 US$54.5-204 577.00 US$54.5-204 289.00 US$54.5-204 104.00 US$54.5-204 240.00 САД$54.5-204 200.00 US$54.5-204 249.00 US$54.5-204 203.00 US$54.5-204 119.50 US$54.5-204 126.00 US$54.5-204 155.00 US$54.5-204 83.90 US$54.5-204 137.00 US$54.5-204 936.00 US$54.5-204 156.00 US$54.5-204 249.00 US$54.5-204 234.60 US$54.5-204 187.50 US$54.5-204 725.00 US$54.5-204 200.00 US$54.5-204 757.00 US$54.5-204 128.70 US$54.5-204 533.00 US$54.5-204 358.60 US$54.5-204 165.00 US$54.5-204 270.00 US$54.5-204 235.00 US$54.5-204 99.00 US$54.5-204 120.00 АМЕРИКАНСКИ ДОЛАРИ 54.5-204 245.50 US$54.5-204 328.00 US$54.5-204 788.00 US$54.5-204 191.00 US$54.5-204 414.52 US$54.5-204 797.88 US$54.5-204 180.00 US$54.5-204 108.60 US$54.5-204 275.00 САД$54.5-204 202.00 US$54.5-204 124.10 US$54.5-204 170.00 US$54.5-204 256.40 US$54.5-204 336.80
Влезен напон : 220 V
Ротација на ветер : 2.5 вртежи во минута 5rpm 10rpm 15rpm 30rpm 60rpm 100-110rpm се однесува на бројот на револуции во минута.
Овој мотор е главно се користи за стадиум осветлување, електрични завеси, следење PTZ, клима, Новогодишни елки, маркетинг светлината кутии, динамична слика, вода контрола, пластична машина, фармацевт, пластична машина, екран машина, mahjong машина Инструменти и така натаму.
На моторни димензии и главните параметри се како што следува :
Телото дијаметар 60 MM Трупот 60 MM од окно не е чекор 19mm дијаметар 7mm
Моќ : 14 W
Ротација на ветер : Г.С. / CCW може да се укине
Може да се кандидира за долго време
Опрема : сите метални
Моторни тежина : 0.55 KG
Влезен напон : 220 VAC

Основни карактеристики

сертификација:
CCC,CE
AC Напон:
208-230 / 240 V
Ефикасност:
ИЕ 3
Тип:
Синхрони Мотор
Заштита На Функција:
Експлозија-доказ
Фаза:
Еднофазен
Број На Модел На:
A60KTYZ
Фреквенција:
50 / 60Hz
Излезна Моќност:
14w

Најдобри понуди